Prijzen

Laatst bijgewerkt op: feb 10, 2019


ONZE PRIJZEN T.A.V. DRANKEN ZIJN:

Om van uw feest een onvergetelijke avond te maken, treden we eerst met U in overleg. Uiteindelijk bepaald U, als onze gast, het verloop van het gebeuren. Het kan zo uitgebreid als U zelf maar wilt maar. Het kan low-budget maar ook met alles erop en eraan. 
Hieronder volgt vrijblijvend een opsomming van de mogelijkheden: Allereerst beginnen we met een leuke binnenkomer, U betaald namelijk geen zaalhuur en personeelskosten. Er is een keuze uit een zeer ruim assortiment aan dranken maar als U bepaalde voorkeuren heeft, dan voegen we dat met alle plezier aan ons bestaande assortiment toe.

Koffie of thee €2,30

Bier van de tap €2,50

Diverse wijnen €3,50

Diverse frisdranken €2,50

Binnenlands gedistilleerd €3,00

Buitenlands gedistilleerd €4,50
ONZE RONDGANGEN:

Wilt U naast een gezellige borrel dat ons personeel tevens de gedurende avond met koude- en of warme hapjes rondgaat? Dan kunnen we U het volgende aanbieden: Kaasblokjes met olijf, haring op roggebrood, kipkerrie hapjes, zalm toastjes, bitterballen met mosterd, nasi en bami hapjes, vlammetjes en meer. Een zes-malige rondgang kost €5,00. 
We kennen ook een luxe variant met gevulde eitjes, tomaat gevuld met Hollandse garnalen, asperges in Italiaanse ham, roompaté met komkommer en radijs en meer. Een zes-malige rondgang kost €7,00 
Uiteraard staan we ook open voor uw suggesties. Onze kok gaat graag mee in uw wensen.
OVERIGE INFO

Wilt U vooraf een vaste prijs afspreken zodat U niet afgeweken wordt van Uw budget ? Dat kan, want we verzorgen graag Uw feest zowel financieel als qua uitvoering op maat. 
Wilt U de horeca geheel in eigen beheer ? Ook mogelijk en we bespreken graag de voorwaarden.

VRAAG NU EEN RESERVERING AAN

Contact